Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Mennyttä

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: iibis: eräitä haikaralintuja
12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 16/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Yksi teko voi muuttaa kaiken. 3 128 lukijaa, joista 518 eli 17% on antanut arvosanan (7).

Mennyttä

“Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.”

Sen katse hakkas mun sisälmyksiä. Mä käännyin ja katoin sitä silmiin. Mä näin sen silmissä kyyneliä, ja halasin sitä. En mä voinut edes ajatella että pojatkin vois itkee. Jaakko, se poika jota sillä hetkellä halasin, oli mun pikkuserkku. Siks tuntui haikeelta, kun me ei voitu olla enempää ku frendei. Kyl Jaakkokin sen ties, ja siks se sattu enemmän. Mä kosketin sen vaaleita hiuksia ja otin sitä kädestä. Munkin silmät kostu ja mä päästin sen menemään.

- Me ei kai sitten nähdä enää, mä huokaisin ääni väristen. – Älä sano noin, se sano eikä pidätellyt itkuaan. Vaikka se tuntukin aika itserakkaalta, niin mua lohdutti hieman Jaakon itku. Se sai mut tuntemaan, että sekin välitti.

Jaakko hipaisi mua poskelle viimeisen kerran ja katosi sitten mustaan autoon, joka oli oottanu pihani vieressä jo jonkin aikaa. Vilkutin ratissa olevalle Marille, Jaakon äidille. Se vilkutti takas ja paino kaasua. Siinä ne sitten menikin, kohti Helsinkiä, pois täältä Turusta. Ne päätti sitten muuttaa Hesaan sen mutsin työn takia. Pyyhin mun kyyneleet mun harmaaseen villapaitaan ja suuntasin katseeni kohti kotiovea.

Heti ku mä olin päässy mun huoneeseen, mä sain tekstarin. Avasin tekstiviestin toiveikkaana ja se oli kuin oliki Jaakolta.

“Ikävä sua. (: – Jaakko” Kyyneleet alkoi taas valua poskiltani. Märät, suolaiset kyyneleet tippu vetisistä silmistäni. Tekstasin sille että joo kiitti samoin, ja sammutin puhelimeni. Kello oli jo yhdeksän, enkä keksinyt mitään, mitä tehdä, joten päätin mennä nukkumaan.

Kului huhtikuu, sitten kesäkuu ja heinäkuussa en enää jaksanut olla näkemättä Jaakkoa. Oltiin me kyl soiteltu toisillemme ja kaikkee, mutta mä todella halusin nähä sen. Soitin äidille, joka oli töissä ja kerroin että halusin lähteä Helsinkiin tapaamaan pikkuserkkua, Jaakkoa. Äiti kerto, että sillä ei olis mitään pikku matkaa vastaan, kunhan maksaisin ite matkat. Mulla oli noin sata euroa tilillä ja 20 euroa käteistä. Lopetettuani puhelun mä kiljaisin ja menin käymää kellarissa ja hain sieltä ison repun. Aioin viipyä pitkään Helsingissä. Tullessani ylös rappusia, katsoin rappujen yläpäässä olevaa kuvaa musta ja Jaakosta pieninä. Me halattiin ja samalla hymyiltiin tosi maireasti. Avasin mun vaatekaapin oven ja aloin kiskomaan vaatteita laukkuun.

Olin hikinen, kun mä olin saanu kaikki vaatteet laukkuun. Vaikka oltiin puhuttukin siitä että mä menisin niille, mä päätin silti lähettää sille viestin, että oon tulossa. Päätin vielä tarkistaa rahatilanteen. Mä menin nettiin ja katoin paljonko matka sinne maksais. Noin 12 euroa, kun pääsen vielä juuri ja juuri lastenlipulla.

Sitten ei tarvii nostaa tililtä rahaa, mä ajattelin, kun puin mustaa villatakkia päälleni. Ulkona oli vähän tuulista, muttei silti hirveen kylmä. Kai mä tällä takilla pärjään.

- Helsinkiin, lasten lippu, mä sanoin ilkeännäköiselle myyjälle, ja iskin rahat tiskille. Se otti rahat nyrpeänä mulkoillen, ja antoi sitten vaihtorahat ja lipun. Kiitin mutisten ja suuntasin kohti raidetta numero kolme.

Istuin junan penkillä ja luin jotain penkillä ollutta lehteä, se oli kai jääny joltain, en mä tiennyt. Yhtäkkiä kuului hätäinen kuulutus, jossa käskettiin pistää turvavyöt kiinni. En ajatellut, että mitään voisi sattua, mutta pian juna pysähtyi äkkiä, turvavyöni aukesi ja tunsin lentäväni eteenpäin. Sitten kuului räsähdys ja lensin päin jotain kovaa. Yritin kirota jotain ilmaistakseni kivun jota tunsin, mutten pystynyt, en pystynyt liikkumaan, päälläni oli varmaan kolme ihmistä ja mä alimmaisena. Hetken päästä silmäni sulkeutuivat enkä pystynyt enää ajattelemaan. Olin melko varmasti kuollut. Se asia selvisi kyllä, mutta voin ainakin ajatella, että kuolin rakkaani puolesta.

-Raatosix, 3.2.2007

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 11:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#4384

Kappalejako...?

-ewa, 3.2.2007

#4398

..kappalejako OLI, mutta näyttää haihtuneen.

-raatosix, 3.2.2007

#4399

Mä en tajunnu ton jutun perimmäistä tarkoitusta, mutta se oli hyvä kirjoitus.

-Pääjohtaja, 3.2.2007

#4402

Kappalejako vaatii, että on yksi tyhjä rivi kappaleiden välissä

-Aapo, 3.2.2007

#4403

Lisäsin tähän kappalejaon, taisiis muokkasint tekstiä. raatosix voi itse muokata lisää

-Aapo, 3.2.2007

#4425

Tykkäsin, mukavan tuntuinen tarina. :)

Loppui vaan suht äkkiä.

-religiosa, 4.2.2007

#4950

loppui äkkiä, koska en jaksanut kirjoittaa enempää. en oo romaani-ihmisiä. :/

-raatosix, 15.3.2007

#5074

iha ok

-henna..., 28.3.2007

#8183

Vanhempani ovat pikkuserkuksia, eli en näe syytä mikseivät pikkuserkukset voisi olla keskenään. Ja sitäpaitsi nykyään saa jopa serkukset mennä naimisiin.

-..., 24.3.2008

#8184

Eiköhän serkukset ole saaneet mennä naimisiin ties kuinka kauan.

-molla, 24.3.2008

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.