Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Rintojen näkeminen lisää miesten elinikää

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: sapluuna: kaavio, malli (jonkin tekemiseksi)
9 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 32/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Kesä on miehen (ja naisen) parasta aikaa. 7 688 lukijaa, joista 791 eli 10% on antanut arvosanan (8-).

Rintojen näkeminen lisää miesten elinikää

Kesä on miehen parasta aikaa. Lyhyet hamoset ja antavat kaula-aukot ovat kevään ja kesän vuorenvarma puheenaihe miesporukoissa. Tutkimusten mukaan näköaistin kautta tajuntaan suorastaan väkisin tunkeutuvat kauniit näkymät stimuloivat hormonaalista aivotoimintaa ja saavat aikaan kaikkien elintoimintojen kohenemista ja siten jopa eliniän pitenemistä. Naisilla tämä lisääntymisviettiin liittyvä kehon ja mielen automatiikka toimii (kääntäen) samantapaisesti, kun heitä oikein ihaillen katsellaan.

Miesten elinikä on Suomessa valitettavan alhainen, joten ehkäpä naisten olisi syytä ottaa tämä yksinkertainen tosiseikka entistäkin enemmän huomioon pukeutumisessaan. Kuinka paljon ja kuinka helposti he kykenevätkään iloista mieltä synnyttämään! Seurauksenahan voisi olla lisää elinvuosia myös heille itselleen.

Joitakin asioita on tietenkin otettava huomioon. Suomessakaan ei naisen valitettavasti ole turvallista kulkea aivan joka paikassa varsinkaan yksin ja yöaikaan. Kaunis ja naisellinen pukeutuminen saattaa tällöin provosoida alikehittynyttä mieltä. Joissakin kulttuureissa naiset pyritään jopa kokonaan peittämään, mutta siinä lienee pohjimmiltaan kyse miesten mustasukkaisuudesta ja muista mielenmaailman ongelmista.

Parhaimman tuloksen saavat aikaan elävässä elämässä kohdatut paljaat rinnat. Niiden elämänenergiaa tulviva ja ikuista elämää lupaava vaikutus on huima. Himokas tuijottaminen on kuitenkin epäkohteliasta, ja sellaista on vältettävä. Myös kuvien toljottaminen ja kaikenlainen pornon kuluttaminen on säälittävää ja jopa haitallista, joten kohtuus kaikessa.

Toivotan kaikille helteistä kesää ja pitkää ikää!

-Ameda, 7.6.2007

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 40:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#7762

Neitonen, älä välitä niistä idioottinaisista. Se on vaan pieni ja idiootein osa naisista jotka noin ajattelee.

-jr, 12.2.2008

#7764

Kommentteja vähän sekottaa nyt kirjoittajan eri nimimerkki kommenteissa ja kirjoituksessa. Itse kirjoitus herättää ihan myönteisiä tunteita, varmaankin rinnat ovat mielihyvän lähde. Mutta miten niitä katsotaan ja nähdäänkö muutakin kuin ne rinnat, on minusta aivan keskeinen asia. Sama juttu muidenkin ruumiinosien ja kummankin sukupuolen suhteen. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen tuijottamisen/katsomisen suhteen, ei kai voi olla pelkästään mukavaa tai epämukavaa, aivan katsojasta ja katsottavasta riippumatta.

-Malla, 12.2.2008

#8221

kuhan täs ensin nyt jonku sopivan läytäis,uskon et joskus tulee sitäin kokeiltua:)..

-honnear, 30.3.2008

#8817

Aivan.

-Tuntematon, 21.6.2008

#9126

Kaikki naiset ovat kauniita.

Jollakin on erityisen kauniit silmät, jollakin tukka, jollakin sääret ja jollakin rinnat. Onko oikein, että huomioidaan vain silmät ja hiukset, sääret jo vähän arvellen, muttei kenenkään naisen kauniita rintoja.? Kuitenkin naisen rinnat ovat sitä kaikkein naisellisinta naista.

Jos jotkut naiset käyttävät rintojaan vain lasten ruokkimiseen, niin paljosta jäävät vaille. -sääli naisia ja heidän miehiään.

-oumppapah, 18.7.2008

#9596

Kenestä toi kuva on otettu?

-hämmästynyt, 31.8.2008

#14058

minulla ei ole rintoja :( rusinat vain.

-rusina, 25.8.2011

#14197

ei mitään kommenttei vaan panee panee

-seksiiii, 26.4.2012

#14764

Joku 56 kiloinen paheksui meitä yli viiskymppisiä, kun mekin haluamme vielä lisää elinvuosia rintoja katselemalla. Höh. Eiks se oo vähän niinkuin toisin päin? Eikö kannattaisi iloita vanhempien herrojen katselusta enemmän kuin nuorten kloppien? Vanhemmilla on luultavasti enemmän aiheesta kokemusta, ja jos sinun rintasi herättävät kiinnostusta, niin voit olla aidosti iloinen. Nuoret jullikat tuijottavat mitä tahansa.

-Pappa 55, 26.8.2013

#14777

Tarttis miehilläkin olla samanlaiset rinnat, kuin naisilla, niin jäis nämäkin spekuloinnit.

-Ellu, 23.11.2013

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.