Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Miehillä on helpompaa.

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset

Päivän sana: praksis: käytäntö

Pidätkö?


19 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 20/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Seitsemän syytä, miksi miehillä on helpompaa kuin naisilla. 3 555 lukijaa, joista 610 eli 17% on antanut arvosanan (7).

Miehillä on helpompaa.

Ois paljo helpompaa olla mies. Ai miten niin?

1. Naisen täytyy kärsiä kuukautisista, kivuliaista ja runsaista sellaisista ja kuukautiset maksaa tai siis suojat, oli ne sitten siteitä, tampooneja tai kuukuppeja.

2. Naisten työ on synnyttää. SE SATTUU.

3. Miesten on helpompi käydä pissillä, jos sisävessaa ei satu olemaan lähistöllä.

4. Miesten euro on naisten 80snt ainakin työelämässä.

5. Naisia katsotaan vihaisesti, jos he julkisella paikalla a) röyhtäilevät, b) piereskelevät tai c) puhuvat alapääasioista, mutta miehiä ei niinkään.

6. Media on asettanut naisille hirveät ulkonäkopaineet. Pitää olla yli 170cm pitkä, painaa korkeintaan 60kg, täytyy käyttää lyhyitä hameita ja paljastavia toppeja. Onhan miehilläkin jotakin paineita, mutta naisien TÄYTYY olla kauniita.

7. Jos mies harrastaa seksiä monien ihmisten kanssa (lukumääräisesti), hän on pelimies ja kova jätkä, nainen puolestaan huora.

Epäreilua, mutta ei voi mitään.

-Niinu, 25.6.2008

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 26:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#8940

No no, ei se miehilläkään aina niin helppoa ole.

Jos pudotaan pohjalle, niin miehet putoaa rajummin.

-Tarmo, 5.7.2008

#8953

Niinu, olet aivan oikeassa. Niitten yhtien miesten ei tarvii kärsiä mistään. (Paitsi mä ainakin vihaan yhtiä..)

-fgdg, 7.7.2008

#9246

Vaikka miehet ja naiset saavat eri palkkaa niin usein mies on se joka joutuu tarjoamaan naiselle treffit, lahjat sormuksen sun muun.

-Jarmo, 25.7.2008

#9259

ihan itsekkö noi kaikki keksit?? ajatteleppa tarkemmin:

kuinka ihanaa olla nainen ja muuttaa mieltään milloin huvittaa, ilman että täytyy selitellä syitä.

miten mukavaa onkaan kun autokin menee katsastuksesta läpi pienellä hymyllä vaikka kone polttaa enemmän öljyä kuin bensaa.

ei niitä menkkoja ole pakko kärsiä jos ne kuolemaa tuottaa. ja usko tai älä mutta poikaystäväsi voi ihan hyvin maksaa puoliksi ne e-pillerit joilla kuukautiset estät.

-iniwi, 25.7.2008

#9261

Ahaa, eli miestä ei ketään ihmettele jos räväyttää kunnon repäsypierun kirkon penkillä, naista jopa jeesuskin tyrmistelee? HAH! Kirjoittaja ei ainakaan edusta naisten järkevyyttä..

-LapaK, 25.7.2008

#9334

Tuuli:

Oletko lukenut lintukodon vanhoja threadeja? En tiedä nykypäivästä, mutta luulen että miesten ja naisten välisissä palkkaeroissa ollaan ainakin tultu naisten suuntaan.

Tässä linkki aapon 2004 vuoden tekstiin (kerätty paljon faktoja, kiitos aapo)

Väittäisin myös, että naisten 9kk raskausajasta se kaikki 9kk ei ole ihan täyttä kipua kuitenkaan. Kuten jo vertasitkin synnytystä pakolliseen palvelukseen; jos valitsee asepalveluksen, niin palvelusaika on keskimäärin 9 kuukautta (6, 9 ja 12kk jakaumat). Niin melkein väittäisin, että synnytyksestä jää enemmän iloisia 'muistoja' jälkeen päin.

Huomioidaan myös, että nainen saa (melko) vapaasti valita synnyttääkö, synnyttääkö kaksi kertaa vai ei ollenkaan? Mies toisaalta ei voi lykätä armeijaa mahdottomia määriä, ja usein jonkinnäköinen palvelus tuleekin käytyä juuri kesken opintojen, tai muuten vain ei niin sopivassa välissä.

Joku nosti myös pinnalle sen, että täytyy jäädä äitiyslomalle ja usein lastenhoito vie osan työajasta mukanaan. Noh, tätä voidaan tarkastella usealta kantilta, nykyään isien on mahdollista hakea pidempää isyyslomaa mitä ennen ja työnantajat alkavat sallia moisen käytännön. Tietysti moiset työt kuuluukin jakaa tasapuolisesti miesten ja naisten kesken. Myös jos yleistetään, että naiset joutuvat siivoamaan tai tiskaamaan siinä, missä miehet eivät. Mielestäni ne hommat kuuluvat myös molemmille, tahtoo sanoa sitä, että oma vika jos ei saa kotitaloudessa asioita luistamaan.

Taas tuli esille tämä legendaarinen, jokseenkin harhaanjohtava 'naisen euro on 80 senttiä', höpö höpö. Kiitokset taas aapolle faktoista: kunnallisilla aloilla naisen euro on 98-104 senttiä, lukekaa niitä vanhoja threadeja edelleen.

Lisäksi voisi heittää kysymyksen niille, jotka vielä luulevat nauttivansa miehiä alemmasta palkkatasosta:

Millä luulette teidän 20% vähemmän tienaavien naisten maksavan keskimäärin 9 vuotta pidemmän iän ajan eläkkeen?

(tilastokeskus: vuonna 2000 kuolleiden miesten keski-ikä oli 69,6 vuotta ja naisten 78,8)

ps.

Johtajuudesta työelämässä sen verran, että itse ihailen korkeassa asemassa olevia määrätietoisia naisia ja itse työskentelisin mieluusti myös moisen alaisuudessa.

Saattoi kuulostaa hieman sovinistiselta postaukselta, mutta tottahan tähän jankkaamiseen alkaa jo menemään hermot. Miehet eivät ainakaan voita nykyisellä tasa-arvon mittapuulla.

-Jeppe, 1.8.2008

#9484

Ei elämän helppous tai vaikeus ole sukupiolesta kiinni.

Molemmilla sukupuolilla on sekä helpompia että vaikeampia rooleja.

Onnellisuus on onnea, ja epäonni epäonnea.

-Kai tälläkin jokin tarkoitus, 17.8.2008

#11787

1. Vaimoni sanoo, etteivät kuukautiset ole häntä ihmeemmin haitanneet. Mitään kipuja ei niiden takia kuulemma ole ikinä ollut, ja kuukupin käyttö ei ole kallistakaan. En usko, että hän tästä asiasta valehtelisi.

2. Missä on määrätty, että naisen työ on synnyttää? Anyway, jos se olisi ylivoimaisen kivuliasta, olisi meidänkin jälkikasvu varmasti jäänyt yhteen lapseen. Vaimoni halusi kuitenkin vielä kaksi lisää. Olen ollut synnytyksissä mukana, eivätkä ne niin hirveän kamalilta vaikuttaneet. Ei sitä saippuasarjoista tuttua huutoteatteria tai mitään. Vaimo väitti, että hammaslääkärissä on paljon kamalampaa. Naisen oma suhtautuminen vaikuttaa siihen eniten. Ainoastaan kolmannella kerralla vaimo halusi paracervikaalipuudutuksen, joka auttoi hyvin. Kaksi ekaa synnytystä sujui suht helposti ilman mitään puudutuksia, eikä sellaisiin olisi kyllä ehdittykään, hyvä kun ehdittiin edes sairaalaan.

3. En kyllä virtsaisi muiden nähden pihalle, enkä ole kovin yleisesti nähnyt muidenkaan miesten niin tekevän, paitsi joidenkin juoppojen. Olen kyllä kuullut, että aika sujuvasti ne juopuneet tytötkin pissivät pihalle. Joka tapauksessa rumaa ja sopimatonta se on kummaltakin!

4. Miesten euro on naisten 80 snt. Voi olla, meidän perheessä kyllä palkka on minulla ja vaimollani jokseenkin sama, iltavuorolisien kanssa vaimo saa vähän ennemmän tunnilta kuin minä. Minulla on kyllä enemmän työtunteja viikossa, joten sikäli tienaan enemmän. Tosin sähkö, vesilaskut, kotivakuutus yms. asumiseen liittyvät maksut sekä useimmiten myös ruoka menevät minun tililtäni. Lapsilisät tulevat vaimon tilille, ja hän hoitaa lasten vaatehuollon ja oman autonsa käyttökulut, ja lasten harrastukset. Pääsääntöisesti hänellä on enemmän rahaa kuin minulla. Miehen palkasta siis menee suurin osa perheen yhteiseksi hyödyksi, näin ainakin meillä.

5. Junttien seurassa vain. Fiksu mies ei sikaile julkisesti, kuten ei fiksu nainenkaan. En väittäisi että miesten sikailu olisi yleisesti hyväksyttävämpää.

6. Se on todella väärin, että naiset kokevat median aiheuttavan heille ulkonäköpaineita. En kuitenkaan siitä miehiä syyttäisi. Henkistä ja fyysistä painetta nuorille miehille aiheuttaa lähes pakollinen varusmiespalvelus, ja lisäksi yhteiskunta joka katsoo kieroon miestä joka ei pysty elättämään perhettään. Esimerkiksi tilapäinenkin työttömyys on monasti miehelle kova pala; ei luonto anna periksi heittäytyä vaimon tulojen varaan vaikka pystyisikin. Sydän- ja verisuonitauteihin sairastuminen on myös miehillä yleisempää.

7. Iljettävä pukki se on joka reikää höyläävä mieskin! Jos sellainen on sinun mielestäsi pelimies ja kova jätkä, niin se on sinun mielipiteesi. Minä ihmettelen, mistä sellaisille pukeille sitten löytyykin niitä naisia pantavaksi?

-JON, 20.5.2009

#12054

Feministit...

1. Ootko ikinä miettinyt esimerkiksi sitä, miten yksinhuoltaja isiä kohdellaan?

2. Ainakun on kyseessä nainen, palvelu pelaa. Tissejä vilauttamalla (mihelle TAI naiselle) saa alennusta.

3. Jos nainen ahdistelee seksuaalisesti miestä, sitä ei oteta koskaan vakavasti.

4. Sama koskee miestenhakkaajia.

5. Media suosii naisia. Naisilla on MAHDOLLISUUS parantaa asemaansa ulkonäöllisillä muutoksilla.

6. Perinteinen: Miehillä on pakollinen asevelvollisuus. Toki, kaikilla on maanpuolustusvelvollisuus. Harvemmin teettää suurta työtä naisille.

7. Sitten nämä huoltajuuskiistat, mites miehiä niissä tuetaan? Lastenhoitohuone asennetaan lähes poikkeuksetta naisten vessaan. Lapsi on isällekin tärkeä. Eipä varmaan paljoa lohduta jos on helpompi pissata kun naisten.

Olen konservatiivinen nainen ja kyllästynyt naisten ainaiseen ulinaan. Ainakin minun tuntemillani naisilla näyttää menevän ihan hyvin! Euro on ehkä 80 senttiä. Hakeutukaa hitto parempaan ammattiin jos ei rahat riitä!

-Nainen, 21.7.2009

#14772

mikä sua vaivaa? naisilla on enemmän ulkonäköpaineita ja kuukautiskivut ei oo yhessä päivässä pois, kaikki ei myöskään voi jatkuvasti ottaa särkylääkkeitä, puhumattakaan inhottavista suojista sun muista. toi sun 2. on jo naurettavaa; meepä ite näyttään mallia. saat viettää seuraavan päivän sellissä.

-nainen, 23.9.2013

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: