Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Joulupukki on rikollinen!

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 7/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Joulupukki on törkeä rikollinen! 3 787 lukijaa, joista 585 eli 15% on antanut arvosanan (7+).

Joulupukki on rikollinen!

joulupukki

Joulupukki on törkeä rikollinen. Hän rikkoo joka vuosi monia lakeja. En ymmärrä, miten tälläinen toiminta voi olla yleisesti hyväksyttyä. Olen koonnut tähän kirjoitukseen esimerkkejä Joulupukin rkollisuudesta. Ensinnäkin tontut katselee ikkunoista, onko lapset kilttejä ja raportoivat siitä Joulupukille. Eli toisin sanoen tontut vakoilevat ihmisiä. Ihmisen vakoilu hänen kotonaan on Suomen laissa kielletty. Ihmisellä on oikeus yksityiselämään. Tontut ovat pahimpia urkkijakyyliä, mitä tiedän. Tontut valmistavat lelut, jotka Joulupukki jakaa lapsille. Tämä on tekijänoikeuslainvastaista. Lähes jokainen Joulupukin jakama lelu on tekijänoikeuslainalainen. Kun joulupukki jakaa niitä ilmaiseksi, niin lelujenvalmistajat eivät saa niistä heille kuuluvaa osuutta niistä. Joulupukki taas hyötyy tästä, koska hän saa monessa kodissa keksiä, piparia tai muuta vastaavaa ilmaiseksi. Tämä on törkeää. Joulupukki ylittää vuodesta toiseen laittomasti eri valtioiden rajoja. Ilman kunnollista passia tai viisumia hän menee rajojen yli usemampiin eri maihin joka vuosi. Tässä saattaa piillä vakava turvallisuusuhka koko maailmalle. Se, että porot osaavat lentää viittaa jonkinlaiseen geenimuunteluun. Jos se ei ole laitonta, niin vähintäänkin se on kyseenalaista. Onko moraalisesti oikein muokata poroista lentokykyisiä. Onko porojen mielipidettä asiaan kysytty? Lisäksi joku saattasi kysyä, että eikö se ole kiristystä, että uhkailee antaa leluja vain kilteille lapsille? Kiristys on lain vastaista. Miten muuten määritellään kiltti? Joulupukki on harrastanut joka vuosi niin törkeää rikollisuutta, että ihmettelen, miksi häntä ei ole jo toimitettu oikeuden eteen. Vaadin joulpukille vankeustuomiota!

-mä., 3.12.2008

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 18:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#10380

On muuten outoa, miksei minkään valtion ilmatorjunta ole ampunut alas tunnistamatonta lentävää esinettä, joka ei vastaa radiokutsuihin.

-Julli, 5.12.2008

#10381

Ihan näppärä kirjoitus. Parasta antia Mältä tähän saakka.

-Joshua Samola, 5.12.2008

#10405

Ajatelkaa nyt kuinka nopeesti Pukin pitää lentää tai sitten se osaa liikkua ajassa jotta se ehtii 24h aikana jokaisen lapsen luo. Eipä siinä tutkat tai ohjukset pysy perässä.

-Tuomas, 9.12.2008

#10447

Ja ehtii vielä kälkättää lasten kanssa telkkarin välityksellä :P

-Faggot, 12.12.2008

#10475

Joulupukki ei ole rikollinen !

-Arvo, 17.12.2008

#10498

Pukki ehtii yhdessä yössä kaikkien lasten luo käyttäen hyväkseen aika-avaruusjatkumoa. Näin kertoi hiljattain eräs amerikkalainen tutkija. Siksi mikään ilmatorjuntayksikkö ei pysty ampumaan pororekeä alas.

Aika hauska kirjoitus kyllä, täytyy sanoa.

-X-Mas Boy, 19.12.2008

#11282

Ei huh huh... Mä suoltaa tasaisen huonoa paskaa :P

-Aasipää, 8.3.2009

#12155

Ei lahjojen vain kilteille antaminen ole kiristystä. Kiristystä olisi että jonkinlaisen haitan uhalla pakotetaan henkilö tekemään hommaa jota ei halua tehdä. Ei sekään olisi kiristystä jos antaisin rahaa (jota en tee) vain suomea puhuville kerjäläisille.

-Fs tailslide, 1.8.2009

#14102

Tämä on kyllä hyvä teksti, kiitokset tekstin kirjoittajalle!

-Ystävä hyvä, 22.11.2011

#14104

Tarkkaileehan Jumalakin tekemisiämme, mutta emme häntä siitä syyllistä. Sama pätee sairaaloihin joissa potilaat ovat hyvinkin tarkan syynin alla. Tontut ovat mielikuvitusolentoja samoin kuin joulupukkikin. Eli suotakoon heille tarkkailunsa.

Itse en ainakaan ole saanut kärsiä heidän “kyttäyksestään.” koskaan!.Että se siitä.

-Joshua Samola, 24.11.2011

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.