Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Junger erotkoon, ellei YLE pysty todistamaan väitteitään

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: legato: (musiikissa) sitoen (esitettävä sävellyksen osa)
6 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 11/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Media, TV tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Mikael Junger on vastuussa YLEn sisällöstä. Jos YLEn lahjusepäilyt Vanhasta kohtaan osoittautuvat perättömiksi hänen tulee erota. 2 234 lukijaa, joista 419 eli 19% on antanut arvosanan (7).

Junger erotkoon, ellei YLE pysty todistamaan väitteitään

Mikael Junger

Viime aikoina on ollut kohua siitä, että YLEn Silminnäkijä-ohjelman mukaan Matti Vanhanen sai rakennusmateriaalia yritykseltä, joka urakoi asuintaloja Nuorisosäätiölle. Asiaan on liitetty lahjusepäilyjä. Jokainen lukija on varmasti kuullut tästä.

YLEn antamat tiedot asiasta ovat olleet hyvin epämääräisiä. YLE ei ole kertonut lähdettään, rakennusliikkeen nimeä, puutavaranmäärää tai sitä, milloin Vanhanen sai ne. Ainoa tarkennus jonka YLE teki on, että se olierikoishöylättyä puutavaraa. Matti Vanhanen on sanonut, että kyseistä puuta ei hänen kivitalossaan ole. Hän on luvannut, että Tekniikan Maailma mukanaan valitsemansa asiantuntijat saavat tulla tutkimaan hänen talonsa. Oikeastaan se, että Matti lupaa tälläistä aika varma merkki siitä, että sitä puutavaraa ei hänen talossaan ole. Ei hän lupaisi sellaista, jos sitä olisi. Kun sellaista puutavaraa ei Matin talosta löydy, niin se on jo aika selvä todiste siitä, että nämä lahjusepäillykset ovat perättömiä. YLEn olisikin syytä antaa vähän parempia todisteita asiasta. Se ei ole vielä riittävä todiste, että joku nimeltämainitsematon henkilö on sanonut näin.

Mikael Junger on vastuussa YLEn toiminnasta. Mikäli YLE ei pysty todistamaan väitteitään Matti Vanhasesta, niin mielestäni Mikael Jungerin pitää erota. Samalla tavalla esimerkiksi ravintolan johtaja on vastuussa, jos asiakas saa ravintolassa ruokamyrkytyksen ruoasta. YLEssä toimii valvonta huonosti, jos kuka tahansa toimittaja voi tehdä millaista ohjelmaa tahansa. Tämä ei edes ole ensimmäinen kerta, kun YLE osoittaa epäluotettavuuttaan. YLE on nykyisellään mielestäni lähinnä SDP:n äänitorvi.

En usko Vanhasen syyllistyneen mihinkään rikolliseen tässä asiassa. En myöskään usko, että poliitikkoja on lahjottu Suomessa. Poliitikkojen lahjominen on mielestäni Suomessa mahdotonta. Käynnissä oleva vaalirahakohu on saanut suorastaan vainoharhaisia piirteitä. Oikeasti media pitää sitä yllä, koska se myy hyvin.

Lopuksi haluan painottaa, että en ole keskustalainen. Olen kyllä porvari.

-mä., 3.10.2009

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 6 kommenttia
Kommentit
#12620

Suosittelisin tarkistamaan kirjoituksen kohteena olevan henkilön nimen ja tekstin oikeinkirjoituksen muutenkin.

-K., 3.10.2009

#12623

“Poliitikkojen lahjominen on mielestäni Suomessa mahdotonta”

Kauko Juhantalo on tuorein lahjonnasta tuomittu kansanedustaja.

-Turboruuvitaltta, 3.10.2009

#12625

Mitä tähän lautakasakohuun tulee, niin mielestäni nämä erovaatimukset ovat puoleen ja toiseen täyttä pelleilyä. Mitä taas YLE:en tulee, on tosiaan mielenkiintoista, että kaikki omana elinaikananikin (1989->) YLE:ä johtaneet ovat olleet sosiaalidemokraatteja. Ottaen vielä huomioon mitä sosialistipropagandasoopaa sieltä vaikkapa 70-luvulla tuli, niin ihan huvittaa tuo “Suomen luotettavin” ja pelottaa kuinka moni pitää YLE:ä sellaisena. “Eihän julkisella palvelulla voi olla taloudellisia intressejä”, “miksi valtio meille valehtelisi”, “kaikkien maiden proletariaatit yhdistykää” jne...

-Palvelu jota tienny tarttevasi, 4.10.2009

#12626

“Poliitikkojen lahjominen on mielestäni Suomessa mahdotonta.” Kertoo oleellisen kirjoittajan todellisuudentajusta. Kyllähä JUNGERIN [sic] pitää erota, totta maar myös VAHASEN [sic] olisi kannettava vastuu puolueensa sotkujen edestä myös. Ajojahti ajojahti, sanoivat Juhantalo, Sundqvist ja Nixon.

-Hermeettinen nihilisti, 4.10.2009

#12628

Jos Jugner on vastuussa kaikista YLEn tekemisistä, eikö Vanhanen ole vastussa kaikista Keskustapuolueen ja myös hallituksen tekemisistä? Keskustapuolueella on niin monta rahoitusepäselvyyttä että olen laskuissa seonnut. Ministeri on eronnut, mutta se ei vaikuttanut Vanhasen asemaan.

Miksei täsmälleen sama erovaatimus ei päde Vanhaseen?

“En myöskään usko, että poliitikkoja on lahjottu Suomessa. Poliitikkojen lahjominen on mielestäni Suomessa mahdotonta.”

Tuohon voi vain nauraa :)

-Aapo, 4.10.2009

#12770

Se kirjoitetaan edelleenkin Jungner.

-JR, 19.10.2009

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Media, TV tai muista aiheista.