Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Kaksi perhettä

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: iibis: eräitä haikaralintuja
11 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää. Täydelliseen perheidyllin toisella puolella saattaa piilotella narsisti. 2 301 lukijaa, joista 502 eli 22% on antanut arvosanan (7).

Kaksi perhettä

Mies. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Vanhemmiltaan perimällä maatilallaan hän kasvattaa ohraa ja päivätyönään hän ajaa kaivinkonetta. Hänellä on hyvä palkka ja paljon isoja ja tehokkaita työkoneita.

Hänen lapsensa ovat hyväkäytöksisiä ja vaimo on asioista aina samaa mieltä ja hoitaa kotityöt. Vaimo on toimii lehden päätoimittajana ja tienaa myös hyvin. Poika on käynyt lukion ja opiskelee rakennusinsinööriksi. Tällähetkellä poika on armeijassa. Pojasta on paljon apua maatilan hoidossa ja mies on suunnitellutkin pojasta perijää maatilalleen. Tytär saa koulusta hyviä numeroita ja on luokan paras.

Täydellinen perhe.

Mies. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Vanhemmiltaan perimällä maatilallaan hän kasvattaa ohraa ja päivätyönään hän ajaa kaivinkonetta. Vaimo ja lapset ovat hyvää ilmaista työvoimaa jota pystyy käskyttämään. Hänellä on hyvä palkka ja paljon isoja ja tehokkaita työkoneita. Koneet maksavat paljon ja miehellä on oikeus ostaa niitä lisää aina kun ilmestyy uusi ja tehokkaampi malli.

Hänen lapsensa mustavat hyvin kuinka vieraiden silmissä tulee käyttäytyä jotta ei tule jälkiseuraamuksia. Vaimo ei enää jaksa väittää vastaan vaikka tietää miehen olevan väärässä. Välttyypähän edes tänä iltana huudolta ja itkulta. Vaimo on toimii lehden päätoimittajana ja tienaa myös hyvin, ei kuitenkaa yhtäpaljon kuin mies, joten miehellä on näin ollen suurempi ihmisarvo. Poika on käynyt lukion ja opiskelee rakennusinsinööriksi. Peruskoulun jälkeen poika olisi halunut mennä ammattikouluun autoalalle, mutta miehen mielestä lukio oli paljon parempi ja arvostetumpi vaihtoehto. Rakennusinsinöörinä poika jatkaa samalla linjalla kuin isänsä. Tällä hetkellä poika on armeijassa ja mies onkin siitä hyvin ylpeä. Onhan hän paikassa jossa tehdään miehiä ja onhan mieskin armeijan kunnialla käynyt. Kaikki lomat mitä armeijasta saa poika joutuu olemaan kotona miehen apuna maatilan hoidossa. Klo 19:00-10:00 poika saa olla tyttöystävän luona. Tytär on perheen musta lammas. Hän ei mennyt lukioon, vaan valitsi ammattikoulun. Mies on ottanut asiakseen huomauttaa valinnan huonoudesta tytölleen tasaisen väliajoin. Sukulaisille ei kannata tytön koulusta puhua muuloin kuin silloin kun asiasta kysytään. Tytär saa koulusta hyviä numeroita ja on luokan paras, mutta koska hän on taide alalla niin sillä ei ole merkitystä, koska tytär ei tule tienaamaan alalla hyvin. Tyttö ei osaa ajaa traktoria ja siksi hänestä ei ole paljoa hyötyä mihelle maatilalla.

Se sama perhe sisältä katsottuna.

-pistaassi, 12.6.2010

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 4 kommenttia
Kommentit
#13631

Olisi mielenkiintoista tietää, pohjautuuko kirjoitus todellisuuteen.

-Grislan, 14.6.2010

#13632

Aika ihme jannu jos tienaa hyvin kasvattamalla ohraa ja ajamalla kaivinkonetta :)

-Tuomas, 15.6.2010

#13633

Kirjoitusvirheet..

-Ärsyttää, 15.6.2010

#13681

9 voi vain antaa, kun ottaa huomioon kirjoitusvirheet. Muuten hyvä

-tiu, 26.6.2010

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.