Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Sydämestäni

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
7 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Annoin vain kynän viedä ja tämmönen teksti sitten tuli. 2 964 lukijaa, joista 507 eli 17% on antanut arvosanan (7).

Sydämestäni

Kun kirjoitan, tulee se suoraan sydämestäni ja sielustani vaikka se tekisi niin kipeää, etten huomaisi vahtia selustaani. Se puhdistaa mieleni ja vartaloni, vie kauas pois tästä tuskasta vaikka en henkeä saisi, kirjoitan sieluni ahdistuksesta. Pienessä lokerossa, mun sydäntä ja sielua pitää vakina jos ne takaisin saisin, puhdistettuna, pitäisin elämääni kauniina. Mutta syvällä on tuo lokero, niin kaukana, käteni ulottumattomissa sydämeni jäätyy, kun ketään ei näy tyhjässä horisontissa. Kun kylmä tulee, ei mikään täällä ole enää kaunista kun sydän ei ole paikallaan, ei se voi tehdä minusta onnellista. Silmäluomiani painaa, haluan vaipua todella syvään uneen en herätä vähään aikaan, vain nukkua ja tuntea tän oudon tunteen. Haluan vähän kaikkea, kauneutta, onnellisuutta, iloisuutta jopa väsymystä, tuskaa, ahdistusta, mutta ennen kaikkea omaa vapautta. Vapaus, tehdä mitä vain ilman syyttävää sormea ja kaksinaamaisten alentavaa puhetta yksin, mennä mihin vain ilman ahdistavaa, tiukasti sitovaa suhdetta. Oloni on hutera, en tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu elän kysymyksillä, ne ahtaavat minut nurkkaan ja henkeni salpaantuu. Kysymyksiä, liittyen sydämeeni ja sieluuni en voi tietää vastauksia, kun molemmat ovat vahvasti lukittuna lokerooni. Tämä on vaikeaa, en tiedä mitä ajatella tai mitä tehdä kun jäätyy paikoilleen en pääse eteenpäin elämässäni, en pääse asettumaan aloilleen. Kylmä jää, niin kovin sydäntäni ja sieluani raastaa ei ole lämpöä minulle, yksin on parempi, kuin yrittää niitä takaisin haastaa. Olen aivan yksin, ei ketään kenen kanssa mennä ihanaan lämpiöön olen ontto, tunteet tapettu, kaikki paska kerätty kasaan, jotta ne voisi kasata syvälle kylmiöön. Kaikki tunteen rippeet sinne haudata ei koskaan päästää ulos ja tuota sääntöä ikuisesti noudata !

-LoonLindsay, 20.8.2012

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 4 kommenttia
Kommentit
#14447

Tuntuuko se yhtä pahalta “ennen eroa” kuin olla onnettomasti rakastunutkin? Sama repivä tuska, vaikka olisi rakastunutkin (siis, onnettomasti). Erossa ollaan jättämässä tuskaisesti sydämestään pois jotakin, onnettomasti rakastunut on taas hakemassa, noutamassa jotakin sydämeensä. Sama tuska. Mutta entäpä jos ne sattuu yhtäaikaa? Ero entisestä ja uuden kanssa sydänsuru samaan aikaan? Mutta yhtä kaikki, elämässä ihmisen ONNI ON VAKIO. Jos oot rakastunut, joku muu elämän osa-alue rampautuu... ja päinvastoin, jos et oo rakastunut, sitte' muuten “pyyhkii hyvin”. Minä henk.kohtaisesti syön ennen vaikka paskaa, kunhan saan olla rakastunut (vaikka sitte onnettomastikkin) Nii ja sehän ONNI ON VAKIO kuitenkin läpi koko elämän.. ;)

-Nuuskamuikkunen, 20.8.2012

#14453

Älä välitä. Ihan yhtä tylsää meidän muiden elämä on..

-Ihana Hanna, 23.8.2012

#14683

Elämä on hankalaa jos sitä ei hyväksy. Paskan määrä on vakio siinä missä onnenkin.

-Jouko, 21.12.2012

#14706

Hyväksyn elämän sellaisenaan, mutta en epäoikeudenmukaisuutta, kateutta enkä pahansuopuutta. Paskaa saa vakiona aina kateellisilta ihmisiltä. Onnen määrä on vakio siksi että, kaikki eivät ole kateellisia eikä epäkohteliaita. Paskaa saa niellä porukalla ja porukassa ihan keskenään ne junttimaiset yksinkertaiset pikkusielut.

-Nuuskamuikkunen, 17.1.2013

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.