Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Herra Pavun sunnuntainen illallisbrunssi

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: legato: (musiikissa) sitoen (esitettävä sävellyksen osa)
3 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 60/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Herra Pavun sunnuntainen illallisbrunssi kertoo herra Pavusta ja hänen sunnuntai illallisbrunssista ravintolassa 1 911 lukijaa, joista 596 eli 31% on antanut arvosanan (7).

Herra Pavun sunnuntainen illallisbrunssi

Herra Papu avasi kiemuraisen lounasravintolan oven ja astui soikeita kierre portaita ylös kolmion muotoiseen ravintolan ruokasaliin. Jääkylmä tarjoilija ohjasi Herra Pavun prisman muotoiseen ruokapöytään ja ojensi märän ruokalistan. Herra Papu tilasi ison kreikkalaisen salaatin sekä pasta bolognesen.

Tarjoilija toi neliskanttisen vesikannun jossa punertava jääkylmä vesi lainehti isoina aaltoina neliskanttisen astian pinnalla. Herra Papu kaatoi vaakasuoran muotoiseen vesilasiin punaista jääkylmää lientä ja hörppäsi siitä.

Soikea tarjoilija toi vitsikkään salaattilautasen ja kolmionmuotoisen viinipullon. Herra Papu rupesi syödä vitsikästä salaattia kulmikkaan muotoisen haarukan ja veitsen avittamana.

Vaaleanpunainen salaatinlehti katosi Herra Pavun isoon noin 55 mm kokoiseen suuhun suurella ruokahalulla.

Salaatin syötyä Herra Pavulle tuotiin mystinen ja salaperäinen pasta bolognese lautanen jonka hyvin voimakas lähes mädäntyneen lihan hajuisen tuoksun pystyi kuulemaan jo kilometrien päästä.

Herra Papu alkoi syödä noin 5 ihmiselle tarkoitetuttua, märännyksen makuista, pasta bolognesea suurella ruokahalulla. Märännyksen makuinen 5 hengen pasta bolognese oli ilmeistesti todella hyvän makuista sillä se oli syöty jo kolmessa sekunnissa.

Herkullisen aterian jälkeen Herra Papu tilasi kahvia. Italian kartan muotoinen Cafe Au Lait kahvi kuppi tuotiin Herra Pavulle josta hän hörppäsi siitä kiehuvan kuraveden makuista ja hien hajuista ja vaaleanpunaisen väristä kahvia. Sininen maitovana kellui kahvin pinnalla kuin iso rasvainen syylä.

Herra Papu joi kahvin ja pyysi laskun. Soikea tarjoilija toi vitsikkään noin 5 mm pituisen laskun Herra Pavulle. Laskun hinnaksi tuli maksaa ravintolalle viisi intialaista uros elefanttia. Ne toimitettiin pahvilaatikoissa moottoripyörällä. Herra Papu kiitti ruuasta ja avasi kiemuraisen oven meni soikeita kierre portaita alas laavan kuumalle kadulle jonka savinen tien varsi kuumotti keskellä aurinkoista sydän talvea. Linnut lauloi ja kukat kukkivat keväisellä kadulla. Ihmiset olivat sonnustautuneet kesän tuloon paksuilla talvi turkeilla. Herra Papu käveli laavan kuumilla mukula kivikadulla kohti kotia.

Sunnuntai iltapäivä oli kaunis. Herra Papu avasi kotiovensa oven ja astui sisään pyöreän muotoiseen eteiseen. Herra Papu riisui takkinsa ja kenkänsä ja meni suihkuun josta hän asteli pyyhe vyötäröllä omaan huoneeseensa ja pukeutui kukalliseen yöpukuun ja kömpi soikean muotoiseen sänkyyn. Herra Papu nukkui patjan ja peiton välissä sikeästi kuorsaten koko yön. Kolmion muotoinen kuu möllötti taivaalla koko yön .

Humoristinen ja vitsikäs yö oli lämmin ja tyyni. Ulkona salamoi ja ukkonen oli kovimmillaan. Seuraavana aamuna Herra Papu heräsi uuteen päivään ja uuteen arkeen. Maanantai aamuna Herra Papu meni tavanomaisesti töihin suureen toimistoon kaupungin ydinkeskustaan.

-Rahul Somani, 27.3.2013

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 1 kommenttia
Kommentit
#14744

Hauska Herra Papu on.

Uuteen arkeen uuteen päivään.

www.peruu-tus.fi

-peruu-tus, 15.5.2013

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.