Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku
Päivän sana: dogmi: opinkohta (etenkin uskonnon alalla); arvovaltaisen tahon esittämä sääntö; ajatus, josta ihminen pitää kiinni
1 käyttäjä paikalla, sivulatauksia 46/min.
Hae
Teoria
MacAine - MacMaterial (Uskottavuus: -0,4; 26 arviota)

Olen viimeaikoina MacDonaldsissa

käydessäni huomannut että joka-

ikinen MacDonaldsin tarjoama ruoka maistuu täysin samalta keskenään. Jäätelöineen päivineen.


Ajattelin siis ottaa selvää käyttääkö MacDonalds kaikissa ruoissaan

halpoja ja ennen kaikkea samoja ja

vanhoja ruoka-aineita. Kun tarkkailet

esimerkiksi tavallisen juustohampurilaisen mukana tullutta paperia, saatat huomata tekstejä kuten: “m-material” ja “mmtral” (material=aine) ja samankaltaisia tekstejä löytyy myös esimerkiksi MacDonaldsin jäätelöistä ja limonadeista. Uskaltaisin siis väittää että macdonalds kitsastelee ruoka-aineissa tai sitten se on keksinyt uuden ja mullistavan keksinnön jolla mahdollistettaisi tulevaisuudessa myytävien ruokatarvikkeiden arvon ja käytön suuri romahtaminen. Ei olisi myöskään mahdotonta että MacDonalds osaisi jalostaa MacMaterialia eli MacAinetta myös rakennustarvikkeeksi esimerkiksi sääsätääkseen uusien macdonalds -pikaruokaravintoloiden rakentamisessa. MacAinetta voidaan myös tulla tulevaisuudessa kauppaamaan tavallisten ruokakauppojen hyllyillä niin että ihmiset voisivat valmistaa MacDonalds -ravintoloiden ruokaa omassa kodissaan.


Olen siis sitä mieltä että ihmisten tulisi nousta sorron yöstä kapinoimaan tuota alhaista ja lipevää kapitalistiyhtiötä ihmisten hyvinvoinnin ja paremman ruoan sekä elämän hyväksi!


-KALA, 3.1.2006 01:13

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2